Plafoane False Lamelare Orizontale

Aceste sisteme sunt prezente de asemenea in Romania de foarte mult timp si au fost implementate initial in zonele de birouri open-space, dar si in zonele de parcari acoperite.
Acest sistem asigura un grad de rezistenta ridicat, dar si o intretinere facila, fiind realizat dintr-un material dur( lamele in forma de C din aluminiu), vopsit electrosatic si care nu permite aderarea particulelor de praf la suprafata sa.
Sistemul permite si suporta ca si greutate, inserarea de izolatie fonica si termica deasupra tavanului, in cazul in care se doreste realizarea unui astfel de sistem.
Lamelele pot fi de diferite dimensiuni ca si latime, incepand de la 2-3 cm, si ajungand pana la 25-30 cm, la o lungime maxima de 6 ml.
Acestea pot fi montate simetric, dar se pot realiza si jocuri prin alternarea acestora uniform sau neuniform, creand un effect visual inedit. Ca si o noutate pentru multi dintre noi, aceste plafoane permit instalarea de sisteme de incalzire similar cu cele in pardoseala, doar ca acestea sunt, dupa cum v-ati dat seama, in tavan.
Citește mai mult

Momentan nu avem nimic de afișat aici!