Plafoane False Grigriliato

Acestea devin din ce in ce mai mult o alegere a agentilor comerciali care detin sau remodeleaza spatii vaste, unde doresc sa creeze o atmosfera mai prietenoasa, dar pastrand totusi volumul de aer ai spatiului. Sunt sisteme ventilate, foarte practice, usoare, aspectuase dar si perfect conforme cu cerintele sanitar-veterinare din domeniul alimentatiei publice.
Acestea sunt realizate in general din aluminiu, si, chiar daca se realizeaza din casete de diferite dimensiuni, creaza un aspect de tot-unitar, un plafon compact care este mai degraba cald, familiar, cu o curgere lina, si care nu sare in ochii privitorului, ci mai degraba asigura un factor de echilibru si armonie cu restul spatiului.
Sistemul permite incorporarea de corpuri de iluminat destul de diverse, acestea putand fi montate in grilele plafonului care variaza de la 4/4 cm sip ana la 19/19 cm, dar si suspendarea acestora sub nivelul tavanului, aici putandu-se opta la orice tip de sistem de iluminat, incepand de la simple globuri si pana la cele mai robuste si viu colorate abajururi sau sisteme liniare.
O alta particularitate a acestui sistem este posibilitatea realizarii intregului sistem de ventilatie deasupra tavanului si functionarea acestuia fara a fi vizibil. Acest lucru este si foarte igienic, deoarece ventilatia, functionand deasupra plafonului, nu permite acumularea de praf pe elementele care il compun.
Citește mai mult

Momentan nu avem nimic de afișat aici!